2158734.jpg

Syksy on nyt paketissa. Tänään eduskunnassa hiljeni.

Eilen KD-väki vietti joululounastaan iloisesti itsetehdyn ohjelman merkeissä. Harvoin nauran niin syvältä kuin eilen Sarin P:n, Jussin ja Terhin ex-tempore sketsiä katsellessani. Meitä itseämme koskevassa tietovisassa paljastuivat samat sammattilaiset sukujuureni presidentti Halosen kanssa. Esa, jolla musiikkinumero koulussa oli heikoimmasta päästä, tunnusti levyttäneensä Viktor Klimenkon kanssa. Joku kertoi tappaneensa käsin rottia, toinen tippuneensa lietesäiliöön jne. Monenmoista uutta paljastui näistä tuiki tutuista työtovereista.

Kaksi työtoveriani, 17-vuotinen työystäväni Leena Juvonen ja Tarja Tallqvistin pirtsakka avustaja Maina Ellenberg ovat jäämässä eläkkeelle. Uusia ihmisiä ja tehtäviä on tiedossa alkuvuodesta.

On paljon, mistä olisi viime viikkoina voinut kirjoittaa tänne blogiin, mutta se on jäänyt tekemättä kaiken kiireen ja väsymyksenkin keskellä. Mieli on kuitenkin hyvä ja kiitollinen.

Itseltäni odotan nyt parin viikon loman aikana irrottautumista mahdollisimman hyvin työasioista ja myös kunnallisista murheista. Sen toteutumiseksi yritän pitää nettivapaata ja bloginpitoonkin on tarkoitus palata vasta ensi vuoden puolella. Pian pitäisi ryhtyä suunnittelemaan joulupäivien menuita. Joten - oikein rauhaisaa ja siunattua joulua itse kullekin sielulle!