Kieltämättä ihan metka päivä tänään. Aamulla yhdeksältä soitti työkaveri puoluetoimistolta ja kertoi, että olin jo ties kuinka monetta kertaa Ylen tv:n aamu-uutisissa. Ja kuinka nyt sinne olinkaan päässyt? En osannut kuvitellakaan.

Selkisi, että esittelyvideoni YouTubessa oli otettu yhdeksi esimerkiksi inserttiin, jossa kerrottiin kansanedustajaehdokkaiden ilmaisista vaalivideoista. Toden totta. Tutuille asia varmaan selvisi, mutta ei oletettavasti muutaman sekunnin väläyksenä sen vieraammille. Tagini eivät näyttäneet olleen kovinkaan kohdallaan, mutta kuitenkin päivän aikana ainakin 150 uutta ihmistä oli videon katsonut.

Toisenkin mukavan uutisen bongasin. Olin nimittäin nuorten Kristallipallo -sivuston vaaligallupin vertauslukujen perusteella tulossa valituksi eduskuntaan. Kilpailen Jari Isometsän kanssa sijoituksesta 20. parhaan joukossa Uudellamaalla. Mm. Matti Vanhanen on kaukana takana. Uskallanko kuitenkaan  luottaa Kristallipalloon ;-).

Niin tai näin, minut tullaan näkemään Kristallipallon talkshowssa sunnuntaina 18.2. klo 18 alkaen. 1000 ensimmäistä rekisteröitynyttä pääsee seuraamaan chattia, jossa vastailen esitettyihin kysymyksiin jonkun toisen ehdokkaan kanssa. En tosin vielä tiedä kenen.

Vieläkin vaativampi chat tulee olemaan Yle-radion Uudenmaan vaalitentti maanantaina 5.3. iltapäivällä klo 15.35-16.00. Siihen pitäisi tsempata. Samoin kuin tulossa olevaan raideliikennekeskusteluun 15.2. Helsingissä, ympäristökeskusteluun 22.2.  Lohjalla ja valtiotieteilijöiden vaalikeskusteluun 6.3. Helsingin yliopistolla. Ehdin jo luulla, että paneelikutsuja ei tule, mutta johan niitä rupesi kuluneella viikolla tippumaan. Haasteellista.