Tänään eduskunnan elämä palasi normaaliraiteilleen, kun kansanedustajien istuntotauko päättyi. Kalenteri on jo hyvän aikaa ollut täyttymässä monenlaisista palavereista. Niiden normaalien lisäksi puolueen eri työryhmien kokoontumisista. Alkaa olla jo hyvä työvire päällä minullakin. Aika moni muukin on todennut jo ääneen, että nyt on hyvä vauhti päällä KD:n kehittämistyössä.

Tänään kokoontui kuntavaalivalmisteluja ja KD:n 50-vuotisjuhlavuotta suunnitteleva työryhmä. Tulossa on pikapuoliin 6.10. KD:n valtakunnallinen Kuntaparlamentti. 50-vuotisjuhlavuoden tapahtumat aiomme aloittaa helmikuun alussa (2.2.) pidettävällä ideologisella seminaarilla. Paikallisia tempauksia pidetään kevään mittaan. Varsinainen valtakunnallinen juhlapäivä on lauantai 26.4.

Kotiinpäin suuntasimme Sarin kanssa kimppakyydillä, niin kuin jo muutamia kertoja aiemminkin. Paimiolainen puoluesihteerimme kun kulkee yleensä bussilla 1-tietä. Minun ja/tai Esan kyydillä hän pääsee lähes puoleen matkaan. Tunnin yhteisen matkan aikana ehditään hoitaa jo monta työasiaa. Siinä saadaan huvi ja hyödyt samalla kertaa.