On mukavaa aloittaa uusi työviikko rentouttavan viikonlopun jälkeen. Lauantaina lenkkeiltiin ja tehtiin yhdessä ruokaa. Sain vihdoin luettua joululomalla aloittamani englanninkielisen romaanin loppuun.

Eilen sunnuntaina oli vuorossa osastomme perheiden puuhapäivä Vihdissä, osastomme sihteerin Petra Paljakan perheen lammastilalla. Perheen koti on suorastaan täydellinen paikka tuollaisen tempauksen järjestämiseksi. Kymmenkunta lammasta määki odottaen leivänpaloja pieniltä syöttäjiltä. Pieni pörheäkarvainen poni ja sen tallikaveri, päälle parikymppinen hevonen antoivat lasten kokeilla ratsastusta.

Reilut parikymmentä lasta ja samanmoinen määrä aikuisia saivat virkistettyään itseään pihapiirissä, joka on rakennettu paitsi rakkaudella niin myös luovuudella. Liukumäkilinna toimi hyvänä mäenlaskupaikkana lumen vähyydestä huolimatta. Pihapiiriin piilottamani parikymmensenttiset tontut löytyivät kartan avulla. Ja tietysti vielä Petran äidin leipomukset maistuvat hyvältä lämpimän mehun ja kahvin kanssa.

Järjestävän seuran eli Vihdin seudun kristillisdemokraattien "KD-propagandaa" näkyi vain kd-mukien, karkkien ja ilmapallojen kyljissä. Kaikin puolin mukava kokemus. Petran kanssa jo sovimme, että aiomme jalostaa tapahtuman pohjelmaa ja toteuttaa sen joskus toistekin hieman eri muodossa. Laitan alle muutaman kuvan. Toisessa Mikael ratsastaa, toisessa on Matilda lampaiden ystävänä.

1341902.jpg 1341901.jpg

Illalla osallistuimme Esan kanssa Joel Hallikaisen Yhteisvastuukeräyksen hyväksi pitämään konserttiin teemalla "Rakkautta etsimässä". Nummen kirkkoon oli kokoontunut arvioni mukaan ainakin parisen sataa kuulijaa. Eikä suotta. Todella koskettavia lauluja ja vähintäänkin yhtä koskettavia kokemuksia niiden välillä. Kiitos konsertista!