366406.jpg

En tiedä vielä toista perhettä, joka pyrkisi eduskuntaan sekä akan että ukon voimin. Neljä vuotta sitten sellainen oli Ahteen pariskunta. Tällä kertaa me Erävalopolut: allekirjoittanut Uudeltamaalta ja herra Erävalo Helsingistä.

Asia julkistui eilen, kun KD:n Helsingin piiri esitteli vaalijuhlassaan kaikki 19 ehdokasta. Kristillisdemokraattien parhaat voimat on haluttu mukaan vaaleihin ja siksi tämä ratkaisu.

Onneksi ei kuitenkaan tarvitse kilpailla samoista äänistä! Ja kumpikin on toisensa vaalitukiryhmässä. Tosin olen havainnut olevani enemmän tai vähemmän aika monen muunkin KD-ehdokkaan. Tiimityö on hallittava ja joka suuntaan revettävä, muuten ei tule tulosta.

Tänään on väsätty Esalle kotisivuja melkeen koko perheen voimin. Mikael vain on päässyt valittelemaan, ettei hänelle löydy projektista sopivaa hommaa. Lupasin, että ensi kerralla sitten. Esan nettisivut eivät vielä tulleet aivan kuntoon, mutta kyllä sieltä jo monenlaista löytyy. Varsin persoonalliset sivut, hänen itsensä näköiset. Tervemenoa katsomaan www.eravalo.net