Ohi on, nimittäin Ylen Uudemaan puoluetentti. Iltapäivällä istuin Pasilassa Jouko Jääskeläisen kanssa tentattavana lähinnä alueellisista kysymyksistä. Mitä mieltä ollaan metropoliministerin tarpeesta, Sipoon kysymyksestä, liikenteen ja asuntopolitiikan kehittämisestä, jätteenpoltosta, uraanikaivoksista... Entä alkoholipolitiikan muutoksista, verotuksen korjaamisesta, tiukkapipoisuudesta ja kristillisistä arvoista?

Aluksi alkoi näyttää siltä, että Jouko ei innostumiseltaan aio jättää minulle vastausmahdollisuuksia. Mutta onneksi sain täydennettyä hänen vastauksiaan ja sain myös itselleni osoitettuja suoria kysymyksiä. Pääsin myös mielestäni sopivasti mainostamaan Nummi-Pusulaa rivien välistä hyvänä asuinkuntana lapsiperheille ja edullisena paikkana ostaa omakotitontti.

Kieltämättä saamme olla ihan tyytyväisiä siitä, että meille esitetiin ihan tärkeitä ja ajankohtaisia kysymyksiä. Kiitokset siitä toimittajille.... Tosin paljon muutakin sanottavaa olisi ollut, mutta 27 minuuttia on lopultakin varsin lyhyt aika. 

Tentti on kuultavissa Ylen aikaisen sivuilta tässä linkissä. Jos joku on sattunut sen kuulemaan kyseisen ohjelman, niin olisi kiva saada palautetta - risuja ja ruusuja. Itselle jäi kuitenkin ihan hyvä mieli noin pääpiirteissään.

Nyt veto on aikalailla poissa. Flunssanvastainen taisteluni jatkuu, tosin olo ei ole kovin mairitteleva. Huomenna pitäisi olla vastailemassa yliopistolla valtiotieteilijöiden paneelissa kysymyksiin koulutuksesta, tasa-arvosta ja työelämästä. Taas on aika aivan kortilla, vaikka olisin halunnut paneutua aiheeseen. Todellista tuli hännän alla juoksemista tämä ehdokkaan elämä. Mutta onneksi pian on ohi koko kamppailu. Ja onhan tämä mukavaa eivätkä haasteet lopu kesken.