Kuva Vadkoz, Dreamstime

Kuten olen jo aiemmin kertonut, tätä päivää olen odottanut pitkään ja hartaasti. Kristillisdemokraattien uusi sivusto näki nyt virallisesti päivänvalon, kun domain www.kd.fi saatiin käännettyä osoittamaan uudelle sivustolle.

Eilen mietin, miten kuvittaisin uuden sivuston avautumisesta (syntymästä) kertovaa uutisjuttua. Löysin tämän kuoriutumassa olevan ankan poikasen ja hommasin sen kuvituskuvaksi.

Minusta kuva on hellyttävä ja kertoo siitä, miten alussa kaikki ei välttämättä ole vielä aivan täydellistä. Uusia ominaisuuksia tulee KD:n sivustolle vähitellen vuoden alussa. Nyt sieltä löytyy uutena mm. kommentoitava mielipidepalsta, kieliversioita ja mobiilisivut. Uutta ovat myös koululaissivut (jotka tosin vielä kovin suppeat) sekä aloittavan KD-Akatemian ohjelmaa.

Päivin blogi siirtyy uudelle sivustolle kommentointiominaisuudella varustettuna vuoden vaiheessa. Innet-palvelut ja uusi jäsenkeskustelupalsta aukeaa loppiaisen jälkeen. Helmikuun alussa eli tarkemmin 2.2. klo 12.05 alkaa Radio Deissä KD:n uusi ohjelmasarja, jonka lähetykset on tarkoitus laittaa myös nettiin. Myöhemmin sivuille saadaan myös videomateriaalia. Toivon mukaan myös piirit innostuvat avaamaan uusia sivustojaan samaan yhteyteen kevään aikana. 

Uusi vuosi ja vieläpä puolueen 50-vuotisjuhlavuosi on hienoa aloittaa uusin ilmein ja uudella otteella. Itselleni tämä on ollut iso haaste ja myös suuri työ. Olen niin onnellinen...

Tyytyväinen saa olla myös Nu-Pun kehittämispäällikkö Kalle Larsson, joka sai tänään esitellä kunnan uudet kotisivut. Niitäkin on odoteltu jo kauan. Itse olin mukana työryhmässä, joka toimi mainostoimiston "ohjausryhmänä" kunnan uuden visuaalisen ilmeen suunnittelussa. Osin tuo ilme jo näkyykin myös sivustolla eli ...

Nummi_Pusula_logo.gif