414363.jpgAuto on nyt kuin lastattu laiva: 5000 vaalilehteä lähdössä jakoon kotikulmille ensi viikolla. Luettavaksi lehti löytyy myös sähköisesti - nimittäin tästä. Oma haastattelusivuni pienempänä tiedostona tästä. Iso kiitos Esalle päätoimittamisesta ja kaikille vapaaehtoisille postilaatikkoihin kiikuttamisesta.

KD:n ehdokasjulisteet kuivuvat pohjiinsa liimattuina hiljalleen. Keskiviikkona niiden pitäisi ilmestyä katukuvaan.

Kalenteristani selviää missä kuljen lähiviikot. Kampanjoimassa olen vielä ainakin Espoossa, Klaukkalassa, Karkkilassa, Nummi-Pusulassa, Nummelassa ja Lohjalla. Olet lämpimästi tervetullut sunnuntaina 4.3. klo 17 Nummelan Kaarikeskukseen (os. Pisteenkaari 13), jossa on KD:n Vihdin seudun "Tärkeimmistä tinkimättä" -tilaisuus. Lisäkseni paikalla on kd-ehdokkaat Ulla Summanen ja Pauli Tuohioja. Musiikkia esittää Nina Rajasuo ja Tommi Jalo. Maanantaina 5.3. klo 15.33-16 olen Jouko Jääskeläisen kanssa Ylen Uudenmaan maakuntaradion vaalitentissä.

Olen seurannut tyytyväisenä ja iloisena monien muiden kd-ehdokkaitten kampanjointia (useat heistä ekakertalaisia). Intoa, tarmoa ja osaamista näyttää riittävän aivan yllättävästi - vaikka etenkin pienessä organisaatiossa saa tehdä kaiken itse. Se ei kuitenkaan menoa haittaa, etenkin jos aatteen paloa ja tärkeimmistä tinkimättömyyttä riittää. Harmillista hommassa on vain se, etteivät kaikki voi näissäkään kisoissa voittaa.