336706.jpg

Oli aika hauska fiilis saada tänään kirje, jossa luki kansanedustaja Merja Eräpolku. Sisältö valitettavasti oli tylsempi, vaikka tärkeä. Kirje oli eräältä edunvalvontaorganisaatiolta, joka halusi lobata kansanedustajaehdokkaita liikenteen asioista. En usko mihinkään enteisiin, mutta olisi ihan kiva saada jatkossakin postia samalla tittelillä :-)

Tänään oli mukava päivä myös siksi, että saimme tutkimustiedon muodossa positiivista palautetta eräästä mainoskampanjastamme, jota olin keskeisenä vastuuhenkilönä ollut ideoimassa ja toteuttamassa. Mukavaa, että mainontamme noteerataan ihan kiitettävästi pienistä resursseista huolimatta.

Kolmas iloinen asia oli se, että Helsingin sosiaalivirastosta sosiaalisen ja taloudellisen tuen päällikkö Leila Palkeinen lupasi tulla kansalaisinfoiltaamme torstaina 25.1. klo 18 alustamaan aiheesta "Millä eväin perusturva paremmaksi?". Olin juuri yrittänyt keksiä sopivaa asiantuntijaa, kun kuulin hänen mielipiteitään Radion Yle 1:n aamulähetyksessä. Siitä sain idean soitella hänelle ja kysyä puhujaksi eduskuntaryhmämme järjestämään tilaisuuteen. Itse olen käyttämässä tilaisuudessa kommenttipuheenvuoron. Samaksi päiväksi olen muuten kutsumassa vieraita tutustumaan eduskuntaan ja kyselytunnille klo 15.45. Tule sinne sinäkin, mutta muista ilmoittautua. Katso tarkemmat tiedot kalenteristani.

Neljäs ilonaihe oli se, että saimme Annen kanssa hänen nettisivunsa sellaiseen kuntoon, että saatoimme ne avata. Käypä tutustumassa www.annepohtamo.net 

Kiusallista on ollut se, että sähköpostit ovat tökkineet. Eilen meni aikaa vikojen selvittelyyn, kun kd.fi -kääntöosoite oli mennyt juntturaan viikonloppuna. Tänään puolestaan eduskunta torjui puoluetoimistolta tulleen postiin. Jälleen huomattiin, kuinka riippuvaisia ollaan sähköpostista. Kaikki menee solmuun kun sähköinen posti ei kulje!