Heti tarinoinnin aluksi, tervetuloa kahveille, jos huomenna perjantaina aamupäivällä pyörit Karkkilassa tai iltapäivällä Saukkolassa. Lauantaina pitäisi sitten saada kahvitella toreilla Nummelassa ja Lohjalla.

Äsken kävin hakemassa Sokoksen S-Marketista kahvitustarpeita. Niitä eduskunnan autotalliin roudatessa tuli sellainen olo, että syksyllä alkaneen maratonin kalkkiviivoilla ollaan mutta kunto on juuri loppumassa kesken.

En valita (vaikka valitan kuitenkin), mutta kieltämättä on melkoisen kova yhdistelmä olla tehokkuuden ylikierroksilla poliittisena työmyyränä, lukemattomien ehdokaitten "tukiryhmäläisenä" ja vieläpä itsekin ehdokkaana. Tämä ymmärrys tosin ei tullut yllätyksenä minulle. Kokemusta alalta on sen verran, että tiesin kyllä.

Minusta on tullut tässä sivussa jonkin sortin mainosalan ammattilainen, ainakin jos tuotosten määrä on kriteerinä. Tänään tuli duunattua noin kymmenen kappaletta "ilmoja".Varmaankin lähemmäs 200 mainosta olen tämän koko kampanjoinnin aikana ollut väsäämässä kuntoon. Niistä tosin vain murto-osassa olen itse naamallani mukana.

Pian on alkamassa eduskunnan kansalaisinfossa meidän muutamien Uudenmaan naisehdokkaitten "Tärkeimmistä tinkimättä" -iltatilaisuus. Tarkoitus olisi näyttää aluksi hullunhauska video kootuista kommelluksista, joita oli koettu KD:n tv-mainosta tehtäessä. Saas nähdä, saanko dvd-laitteet ja videotykit toimimaan!

Monista yrityksistä huolimatta en tätä hauskuutta onnistunut saamaan You Tubeen. Harmi ettet pääse nauramaan sen Charlie Chaplin tyylisen komiikan tahdissa.