Ihminen on tosi psykofyysinen kokonaisuus. Olen myötäelänyt niin voimakkaasti Päivin (siis Räsäsen) kivuissa, että toisinaan olen itsekin herännyt jonkin sortin epämääräisiin haamusärkyihin. Kun tiesin Päivin olevan tänään iltapäivällä leikkauksessa, muuttui oloni suorastaan surkeaksi - särki, huimasi ja tuntui jotenkin päässäkin sekavalta.

Puoli kuuden aikaan Päivi soitti käheä-äänisenä heräämöstä. Leikkaus oli sujunut hyvin. Leikkaushoito oli kuulemma välttämätön, koska välilevyn pullistuma oli poikkeuksellisen suuri ja lisäksi piti poistaa hermoa hinkannut jo rustottunut välilevymassan pala tms. Nyt alkaa kuntoutus ja toipuminen. Siihen toivomme Päiville malttia, kun tiedämme miten kovasti hän hinkuaisi päästä työn pariin jälleen.

Päivin soiton jälkeen tapahtui minunkin olossani välitön muutos. Sain koottua itseni illan tilaisuuteen, Vihdin seudun KD:n vaalistarttiin Nummelassa. Paikalla oli lähes kaikki vihtiläiset ehdokkaat ja kaikenikäistä kuulijakuntaa, yhteensä noin 40 henkeä. Illasta tuli mukava ja toivon mukaan se antoi tsemppiä ehdokkaille. Puhujavieraana ollut kansanedustaja Sari Palm kannusti porukoita ja oli heistä aidosti hirmun iloinen. Eikä suotta - upea porukka tuo vihtiläinen ehdokaskaartimme. Alla muutama kuva viime päivien koitoksista. Illan vaalijuhlasta ja lauantain markkinatapahtumasta.

1929437.jpg

1929434.jpg