Kirjoitinpa teille äsken stooria KD:n vaalistartista ja sen uutisoinnista neljällä eri kanavalla. Mutta katosi pohdintani vaihteeksi bittiavaruuteen, enkä jaksa enää sitä aivoistani kaivella.

Ai mitkä fiilikset? Kiitos hyvät. Paikalla oli noin 150 ehdokasta, joista iso osa ensikertalaisia. Toivon mukaan he saivat aimo annoksen viime hetken vinkkejä ja intoa kampanjointiin. Henki oli hyväntuulinen ja huumoriakin piisasi ihan mukavasti, vaikkei Nelosen video sitä "jostain kumman syystä" onnistunutkaan tavoittamaan.

Olen ylpeä puolueestani, joka ei tee kuntavaalikampanjaa pyörimällä Lintsillä kahvikupeissa, vaan paneutumalla asioihin, nostamalla esiin yhteiskuntamme tärkeimpiä epäkohtia ja ratkaisukeinoja niihin. Olen ylpeä myös kaikista uusista ystävistäni, joita Vihdin seudun osaston alueellakin on todella monia ja joiden kanssa on hienoa olla menossa kuntavaaleihin tällä alueella.

Torstaina meillä oli ehdokaspalaveri Vihdissä ja osaston kokouksessa nimesimme Vihtiin 13 ehdokasta, Nummi-Pusulaan viisi ja Karkkilaan kolme. Johtokunta pääsee toivon mukaan palaveeraamaan vielä viikon päästä uusien ehdokkaiden nimeämisen merkeissä.

Vihdissä KD:lla on todella monipuolinen ehdokasjoukko ja olen jo vallan vakuuttunut siitä, että lisäämme valtuutettujemme määrää. Ehdokasmäärä on pian tuplaantumassa. Uskon myös ensimmäiseen karkkilalaiseen kd-valtuutettuun. Myös Nummi-Pusulassa päästään ehdokasmäärässä eteenpäin. Saatetaanpa hyvinkin olla ainut puolue, joka siihen tässä kunnassa kykenee.

Eilinen ilta oli myös iloinen ja mielenkiintoinen. Tapasin kurssikokouksessa Järvenpäässä ystäviä 20 vuoden takaa. Teologikurssimme -88 kokoontui ja reilut 30 entistä opiskelukaveria tupsahti jälleen hetkeksi osaksi elämää. Vain muutaman naaman olin unohtanut jokseenkin kokonaan. Nimistä kylläkin suurimman osan. Vaikka kovin pitkään en paikalla pystynytkään olemaan, oli kuulumisten jakaminen arvokas kokemus. Toivottavasti monen kanssa törmäillään jatkossa elämän eri yhteyksissä....