Saatiinpa KD:n Vihdin seudun osastossa järjestäydyttyä uuden vuoden koitettua. Sihteerinä aloitti Petra Paljakka. Veteraanit Raimo Ek ja Esa Hyvärinen jatkavat entisissä rooleissaan. Meikäläinen kantaa puheenjohtajana kokonaisvastuuta. Kieltämättä se alkaa painaa, mutta mieli on toiveikas. Jokainen uusi naama mukana toiminnassa herättää itsessä lisää intoa.

Meillä on ihan hyvät näkymät tavoitella jopa valtuutettujen määrän tuplaamista. Kun nyt Vihdissä on yksi ja Nummi-Pusulassa kaksi, eikä Karkkilassa ollenkaan valtuutettua, on reippaana tavoitteena valtuustopaikkojen tuplaaminen. Vihdissä on ollut 90-luvulla kaksi valtuutettua ja Karkkilan paikkakin oli kahdeksan vuotta sitten vain muutaman äänen päässä.

Itse asiassa kuntavaalit ratkaistaan pitkälti ehdokasasettelussa. Jos luottamusta herättäviä ehdokkaita löytyy mukavasti, niin kannatuksen selvä kasvukaan ei ole kiven alla. Reippaina on nyt herätty uuteen toimintavuoteen ja haasteisiin. Uskon, että meillä krideillä on annettavaa kuntasektorilla - paljonkin.