Tänään päättyi oikeastaan tärkein etappi syksyn kuntavaaleissa eli ehdokasasettelu. Kristillisdemokraatit ovat niitä harvoja puolueita, jotka ovat lisänneet merkittävästi ehdokasmääräänsä. JES!!!! Lähdemme kuntavaaleihin puolueen historian suurimmalla ehdokasmäärällä, vajaalla 1900 ehdokkaalla. Kymmenen piirijärjestöä teki ennätyksensä ehdokasmäärässä. Suurinta ehdokasmäärän kasvu oli Uudellamaalla (ehdokasmäärän kasvu 48 %), Varsinais-Suomessa (37 %) ja Helsingissä (32 %). Lapissa ehdokasmäärä kolminkertaistui ja Karkkilassa nelinkertaistui ;-)

Vielä muutama viikko sitten tilanne näytti vallan surkealta, mutta huipputason valmentajamme ja piiskurimme MM-Sari tiesi, miten tuloskunto viritetään ennätystasolle lyhyessäkin ajassa. On ehdottoman selvää, että isoin kiitos tästä huipputuloksesta kuuluu puoluesihteerillemme Sari Essayahille. Hänen "opeillaan" tämä pinnistyi onnistui. KIITOS rakas Sari ja tietenkin kaikki me muutkin, jotka jälleen venyimme ja vieläkin venyimme. Hyvä ehdokasmäärä luo hyvän pohjan tavoitella myös ennätysmäärää valtuutettuja.

Kristillisdemokraattien Vihdin seudun osasto johtokunta hyväksyi sunnuntaina puhelinkokouksessa viimeiset ehdokkaat Vihdin, Nummi-Pusulan ja Karkkilan ehdokaslistoille. Hyvä tulos myös täällä. KD-ehdokkaita on Vihdissä 15 (vuonna 2004 kuntavaaleissa: 8), Nummi-Pusulassa seitsemän (2004: 4) ja Karkkilassa neljä (2004: 1). Alle 31-vuotiaita ehdokkaita on Vihdissä kaksi, Nummi-Pusulassa ja Karkkilassa kummassakin yksi.

Ehdokasmäärien (lähes) kaksinkertaistuminen Vihdissä ja Nummi-Pusulassa sekä nelinkertaistuminen Karkkilassa luo hyvät lähtökohdat selkeälle eteenpäinmenolle joka kunnassa. Monipuolinen ja laaja ehdokasvalikoima tulee merkitsemään sitä, että entistä useampi äänestäjä löytää mieleisensä ehdokkaan KD:n riveistä. Siitä ei voi olla epäilystäkään.

Ehdokkaidemme tarkemmat tiedot löytyvät puolueen nettisivuilta www.kd.fi. Osaston tulevista tapahtumista löytyy tietoa sivulta
http://www.kd.fi/uusimaa/www/fi/osastot/Vihdinseutu

Maanantaina 22.9. klo 18 osasto järjestää vaalijuhlan Nummelassa, Vihdin kunnantalon ruokalassa, Asemantie 30 A 2. Tilaisuuden teemana on "Kotikunnan terveydeksi".  Tilaisuudessa vihtiläiset ehdokkaat esittäytyvät ja kertovat teemoistaan. Ohjelmassa on myös musiikkia, kahvitarjoilua jne.  Puhujavieraana on pikakomennuksella (-kutsulla) kansanedustaja Sari Palm Kouvolasta.

Päivi Räsäsen piti tulla puhujaksi, mutta eilen iskias iski hänet tuskaisena petiin ja peräti sairaalaan saakka. Nyt häntä lääkitään koviin särkyihin Riihimäen sairaalassa. Päivi on monista kivuista viime vuosien aikana kärsinyt, mutta aina uutterasti työhön ja vaalikentille vääntäytynyt. Nyt tuli stoppi ainakin vähäksi aikaa. Pyydämme Päiville enkeleitä hoitamaan ja antamaan voimia kivun keskelle. Huoli Päivin voinnista varjostaa juhlintaamme.