Jälleen viikko juostu läpi. Tapahtumarikkaan ja kiireestä toiseen eletyn viikon jälkeen on takki tyhjä. Vaikka paljon hyviä asioita on tullut jälleen koettua, tiellä on ollut myös niitä hankalampia. Aivan kuin juoksureitillä olisi säännöllisin välin esteradan aitoja. Olisi jaksettava väsyneenäkin loikkia niiden yli. Kuitekin välillä jalat takertuvat esteisiin, loikka ei kanna ja sitten tulee itku.

Sellaisiin tilanteisiin - lukemattomista murheista positiivisella asenteella selviytynyt - valtuustotoverini Tuulikki on antanut mainion neuvon. Tai itse asiassa kyseessä on Nalle Puhin ohje surumieliselle kaverilleen Ihaalle. "Jos häntä ei meinaa nousta, pitää ottaa hännästään kiinni ja yksinkertaisesti vain nostaa se ylös". Suosittelen.  Varsin toimiva resepti alakuloon.

Mutta nyt pitää pikkuisen mainostaa...

tervetuloa ystävänpäivänä eli ensi torstaina 14.2. klo 18 keskustelutilaisuuteen lasten ja nuorten hyvinvoinnista Vihdissä Sotaratsun tallissa Olkkalan kartanon alueella, os. Olkkalankuja 6. Alustajana KD:n puoluesihteeri Sari Essayah ja diakonissa Kitti Kumpulainen. Illan otsikkona on "Lapset ja nuoret: yhteiskunnan unohtamia vai rakastamia?"

Toinen mainostettava asia on pusulalaisen Hanna Ekolan (+ tietysti miehensä Lido Salosen) uusi musiikkivideo "Huomisen murheet", jonka voi kuunnella ja katsella tästä: