Tänään meinasimme Tuulikin kanssa polttaa päreemme. Jostain kumman syystä Karkkilan Tienooseen laittamamme valmis seurakuntavaalimainos oli matkalla muuttanut muotoaan. Otsikko "Ääni ihmiselle. Pusulasta elävän seurakunnan puolesta" oli muuttanut muotoaan niin, että siinä luki "Anna ääni ihmisille". Onneksi ei sentään lukenut, että "anna ääni enkeleille tai lampaille"...

Olivat ilmeisesti latomossa todenneet, että teksti on liian hentoisella fontilla ja pistetään uusiksi. Kuitenkin tuli sellainen olo, että uskaltaakohan kyseiseen lehteen enää laittaa mitään mainosta.

Lueskelin tuossa Journalisti -lehteä, jossa Karprint oli jälleen esillä kolmen kärjessä pahamaineisimpien lehtitalojen kerhossa. Artikkeli "Kohtuuttomuus jatkuu kolmen lehtitalon töissä" kertoo siitä, miten työtaakka ja työolot ovat Karprintin lehdissä kohtuuttomat ja väki vaihtuu tiuhaan. No, tämän me olemme Karkkilan Tienoossa toki päässeet toteamaan, vaikka toimittajaystävämme Kai Jauhiainen onkin jaksanut kai jo vuosikymmeniä pitää kyseistä toimitusta käytännössä pystyssä.

Kiireestä kuitenkin kertovat lukuisat kirjoitusvirheet ja muut sekaannukset, joihin on jatkuvasti törmännyt. Tämä ilmoituksen ropeloiminen oli kuitenkin ensimmäinen kerta. Toivottavasti jää myös viimeiseksi.