Tänään sai herätä hyvin nukutun yön jälkeen kirkkaaseen päivään. Lekottelin sängyssä muutaman tunnin ajan odotellen, että onnittelijat tuovat aamupalan. "Paljon onnea vaan.... tämä päivä on sun... Jeesus siunatkoon sinua..." kuuluu tuttuun sävelmään sanoitettu onnittelulaulu, jonka kolmiääninen köörimme esitti.

Syntymäpäivälahjaksi sain itse tehdyn helmikorun, tuoksusaippuoita ja viikonloppureissun. Kun mieheni kanssa palasimme kirkko- ja äänestysreissulta, odotti vielä yllätys: nuoremman huolella siivoama keittiö. Mitä muuta voisinkaan rakkaimmiltani odottaa! Lisäksi on tullut erilaisia viestejä niin tutuilta kuin tuntemattomiltakin, joissa paitsi onnitellaan niin kerrotaan luottamuksesta äänestyskopissa. KIITOS, hyvin kaunis sellainen!

Sauvakävelylenkin jälkeen olen nyt valmistautumassa illan jännitykseen Ylen Isossa Pajassa puheenjohtaja Päivi Räsäsen avustajan roolissa. Sitten myöhemmin illalla menemme puolueen vaalivalvojaisiin Sokos Hotelli Pasilaan. Riippumatta siitä, miten käy, olen huomenna aamupäivällä luvannut olla paikkaneuvotteluissa eduskunnassa.

Tällä hetkellä olo on täysin levollinen ja mieli hyvä. Hartaasti toivon, että suomalaiset valitsevat parhaan mahdollisen eduskunnan, joka kykenee osaltaan tekemään maastamme onnellisemman, paremman ja turvallisemman paikan asua.