Hyvä Barack, teki mieli laittaa onnitteluviesti Facebook-sivusi Wall:iin kuten jo yli puoli miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. Päädyin nyt kuitenkin onnittelemaan Sinua blogissani.

En osaa toivottaa "God bless America", mutta siunausta ja viisautta toivon Sinulle tämän yhden maailman tärkeimmän tehtävän hoitamiseen. Koitukoon työsi siunaukseksi koko maailmalle.

En tiedä sinusta paljoa - vain mitä mediat ja nettisivusi ovat kertoneet, mutta liityin viime tammikuussa netissä kannattajiesi joukkoon. Uskon, että et ole hyvä vain retoriikassa, vaan oikeasti pystyt edeltäjiisi verrattuna paljon aidommin paneutumaan tavallisten ihmisten huoliin. Eikä vain Yhdysvalloissa vaan ympäri maailmaa. Taustasi köyhässä Afrikassa ja myös yhtymäkohtasi islamiin luovat uskoakseni sinulle mahdollisuuden olla sillanrakentaja paitsi kotimaassasi niin myös koko maailmassa. Olet omaksunut henkilökohtaisen kristillisen uskon, joka toivon mukaan kantaa sinua läpi elämän ja löydät sen kautta viisautta moniin ratkaisuihin.

En kuvittele, että pystyisit isosti ja nopeasti asioita muuttamaan, mutta luotan siihen, että valintasi ja esimerkkisi saa ainakin amerikkalaisten enemmistön sydämessä aikaan jonkinlaista muutosta. Ne asiat, joihin olet luvannut paneutua, kuten sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja terveydenhuollon oikeudenmukaisuuden lisääminen, paneutuminen ilmasto- ja energiakysymyksiin sekä USA:n ja muun maailman yhteistyön parantaminen ovat minunkin mielestäni todella tärkeitä kysymyksiä.

J.K: Sain tänään mitalin, enkä mitä tahansa prenikkaa. Siinä lukee "Parhaan Vaimon Mitali". Tulkitsen tämän 3-vuotishääpäivänä saamani viestin samoin kuin joskus äitienpäivänä "maailman parhaalle äidille" tulleet onnittelukortit - kaikista puutteistani ja rikkonaisuudestani huolimatta olen jollekin erityisen tärkeä ja jonkun rakkauden kohde. Kiitos kulta! Olet sinäkin maailman paras aviomies.